Sarah Berckenkamp

organisatie & HR

Ik kan jou helpen met:

  • implementatie van een afdelingsorganisatie naar een projectorganisatie
  • succesvolle teams (opnieuw) opbouwen
  • werving & selectie
  • executive coaching

Klanten

Reviews

“Sarah had vanaf moment 1 ons vertrouwen voor de productie en organisatie van het verkiezingsdebat Digitalisering en dat was meer dan terecht.”
Evelyn Austin
Directeur Bits of Freedom
Voor de tweede keer hebben we Sarah gevraagd om een brainstorm te leiden met het team van Cinedans om de lange termijndoelen van de organisatie aan te scherpen. We hebben heel fijn gesproken in de voorbereiding en een helder plan gemaakt voor deze bijeenkomst. Sarah is scherp, vrolijk, begripvol, vraagt door en ze kan op een respectvolle manier confronteren.
Martine Dekker
Directeur Cinedans
Sarah en ik hebben elkaar leren kennen in het bestuur van Nicole Beutler Projects, de stichting van theatermaker/choreografe Nicole Beutler. In haar rol als bestuurslid combineerde Sarah het op het juiste moment stellen van kritische vragen met een warme, constructieve betrokkenheid. Sarah heeft een groot netwerk dat ze geregeld voor de stichting heeft ingezet. Haar kennis van het culturele veld en van de politiek waren voor de stichting zeer van waarde. Het was heel fijn om met haar te werken!
Wendy Veerman
Voorzitter Stichting Nicole Beutler, Juli 2020
Het is altijd een groot plezier om met Sarah te werken; gestructureerd, betrouwbaar, doelgericht, transparant en ambitieus. Voor Amsterdam Art heeft Sarah in diverse rollen een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de organisatie. Ik kijk uit naar de volgende klus met Sarah!
Caroline Vos
Directeur Amsterdam Art, Januari 2020
Sarah has chaired events for MuseumNext across Europe and North America several times over the past year. She's an accomplished conference host. She is never short of an interesting point of view or insightful question. Sarah is a consummate professional, always well prepared and a delight to work alongside.
Jim Richardson
Founder MuseumNext Conferences

Wil jij kijken of ik je kan helpen?

Neem dan contact met mij op!